عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اسلام‌هراسی به سبک معلم آمریکایی !

یک معلم آمریکایی دانش آموز مسلمان خود را که از پرچم رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده بود، تهدید به قتل کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین ریس، یک معلم مدرسه راهنمایی آمریکایی، دانش آموز ۱۳ ساله مسلمان خود را پس از ابراز بیزاری از پرچم رژیم صهیونیستی که او به کلاس آورده بود، تهدید به سر بریدن کرد.

 

شبکه سی ان ان آمریکا گزارش داد که پلیس اخیراً بنجامین ریس (۵۱ ساله) یهودی، معلم کلاس هفتم مدرسه راهنمایی در ایالت جورجیا آمریکا را به دلیل تهدید به بریدن سر دانش آموزی مسلمان دستگیر کرد. دیگر دانش‌آموزان دیده و شنیده‌اند که او بر سر دانش‌آموز مسلمان فریاد زده و به او گفته است سرش را از تنش جدا خواهد کرد.

 

گزارش حادثه صادر شده از سوی مقامات حاکی از آن است که تهدید در ۱۶ آذر رخ داده است و معلم به ۳ دانش آموز دختر نیز توهین کرده است. با این وجود رسانه‌های محلی گزارش دادند که این معلم با قرار وثیقه ۷۵۰۰ دلاری آزاد شده است.

 

معاون این مدرسه نیز فیلمی را در اختیار دارد که ویدئوی نظارتی نشان می‌دهد ریس فریاد می‌زند و به کلاس درس خود بازمی‌گردد، اما صدا ندارد. با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته، موارد هدف قرار دادن مسلمانان و حامیان فلسطینی‌ها در آمریکا افزایش یافته است.

 

آزکا محمود، مدیر اجرایی CAIR (شورای روابط آمریکایی-اسلامی) در مصاحبه ای با سی ان ان گفت: «ما از اقدام سریع علیه بنجامین ریس از جمله اتهامات و دستگیری در ارتباط با تهدیدهای وحشتناکی که گفته می شود او به یک کودک کرده است، استقبال می‌کنیم.»

 

پیش از این نیز یک کودک ۶ ساله فلسطینی در آمریکا به جرم اینکه از یک خانواده فلسطینی و مسلمان است، بدست صهیونیست‌های آمریکایی سر بردیده شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده